casanatura galicia
AGRITURISMO

Het appartement #natuurhuisje #casarural

Het appartement ligt op de begane grond met eigen badkamer en groot tweepersoons bed. Tafel en stoelen en een kleine eigen voorziening voor koffie of thee. Er is (gratis) drinkwater aanwezig. Het beddengoed is verzorgd ook evt extra deken en handdoeken.

Ontbijt wordt verzorgd! Je krijgt je ontbijtje gewoon elke dag bezorgd dus uitgebreid en lekker ontbijten aan de eigen tafel met uitzicht, je mag voor het ontbijt ook gebruik maken van de eettafel buiten op het balkon. Andere voorzieningen, maaltijdenservice of catering is op verzoek mogelijk.

Het appartement is te boeken inclusief een natuur-kruidenwandeling in de omgeving onder begeleiding van een natuurgids / herborist. Dit is ter plekke uit te breiden met een geneeskrachtige of EHBO -kruiden workshop.

Boek je dagen via onderstaand formulier, geef je aankomst en vertrek dag aan. Verblijf is minimaal 2 en maximaal 7 nachten.

Prijs: verblijf appartement met privé badkamer: 2 personen inclusief ontbijt en kruidenwandeling: €95,00 per nacht. (Minimaal twee nachten)

Hoogseizoen van 21 juli t/m 31 augustus 2023 geldt een toeslag van 15 euro per nacht, dit is inclusief de eindschoonmaak.

Extra maaltijd service, geneeskrachtige kruiden of eetbare planten workshop kun je ter plekke te boeken en voldoen. Je kunt op verzoek gebruik maken van de kruiden bibliotheek en uitleg krijgen over de tincturen en zalven die worden gemaakt.

Wil je boeken via de mail of heb je nog vragen: info@casanatura.nl

    Eén gedachte over “Het appartement #natuurhuisje #casarural

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *