Nature RETREAT 2024

ONTDEK JE OORSPROKELIJKE NATUUR | KRUIDENKENNIS | WANDELEN VOEDSEL UIT DE NATUUR | YOGA | RELAXEN IN HET GROEN

NATURE RETREAT CASA NATURA GALICIA
Datum: 30 mei t/m 3 juni 2024
Waar: Galicië Noord Spanje
Thema: ‘Nature’ onze oorspronkelijke natuur


Onderdompelen in het groen, de natuur van dichtbij weer leren kennen en verbinden. Onze oorspronkelijke staat en natuur ontdekken daar gaat het retreat over.
Onmiskenbaar raak je onder de invloed van het groen, het groen van het hartchakra, het groen op je bord met liefde bereid, het groen uit de natuur waar we krachtige voeding en medicijnen mee maken!

In de prachtige natuur van Galicië ga je de wijsheid van de planten en kruiden leren kennen. Via alle activiteiten die worden aangeboden kun je jouw intenties neerzetten en ontdekken wat jou kan helpen en ondersteunen.

We gaan wandelen en verdiepen ons in wilde planten als voeding en medicijn, mooie oude rituelen en gebruiken. Terug, even aanraken van onze oorspronkelijke natuur en de kennis die daarbij hoort.

Galicië ligt aan de Noordwest kust van Spanje en heeft een prachtig landschap van woeste rotsen afgewisseld met prachtige baaien aan de oceaan. Omringt door heuvels met brede rivieren en kleine dorpjes met hun authentieke uitstraling en tradities met Keltische invloeden.