CASA NATURA GALICIE

Welkom op de groene Casa Natura in Galicië Spanje!

Onze droom om meer zelfvoorzienend te leven in harmonie met de natuur is uitgekomen, niet in Nederland maar in het groene Galicië in Spanje! Als je aan Spanje denkt dan denk je misschien aan temperaturen van rond de 30 graden maar dat is hier anders, in Galicië heerst een gematigd zeeklimaat met warme maar geen hete zomers en koele maar geen ijskoude winters. Perfect voor de aanleg van een voedselbos met een grote diversiteit aan fruit- en notenbomen en een permacultuur moes- en kruidentuin!

Hoe we een klein stukje Aarde gezonder kunnen maken… en onszelf daarbij!

Onze Casa ligt in een prachtige groene omgeving met bossen, struwelen, rivieren en heuvels. Een kwartiertje van de bekende stranden zoals Praia Doniños, Valdovino en Pantin beach ter hoogte van Ferrol met zijn idyllische rotskust en baaien met mooie zandstranden, bekend bij watersporters en wandelaars. Een stukje bijzondere bio diverse natuur.

Hier kun je tijdens een kruidenwandeling, foodforestweekeind- natuur retreat – of wandelweekeind ontdekken en relaxen in een prachtige rustige groene omgeving. We organiseren verschillende activiteiten voor de vrije tijd zoals zwemmen, wandelen, yoga, maar er is ook niets mis met nietsdoen!

Ontdek het krachtige herstellende vermogen van de natuur… <3

Je kunt verblijven op onze Casa Rural of kamperen op het land in combinatie met een kruiden- of wandelweekeind. Het is ook mogelijk een weekeind of week helemaal naar wens samenstellen. Alleen overnachten op de Casa Natura kan i.c.m. een mooie kruidenwandeling door de omgeving!

VAKANTIE: Een heerlijk weekeind of midweek in het prachtige groene Galicië, genieten van je vakantie in Spanje en ontdekken! Ontdek de wilde kruiden die goed zijn voor je lichaam én je gezondheid. Je verblijft op het landgoed in de casa rural of een safaritent, eigen tent of camperbus meenemen is ook mogelijk! Je doet naar wens mee met een wandeling of workshop. Binnenkort kun je je vakantie via de website boeken.

Kijk bij AGENDA voor de komende activiteiten:

Herfstweekeind: 10 t/m 12 november 2023