casanatura galicie
Casa Natura

Casa Natura Galicia

Welkom op de groene Casa Natura in Galicië Spanje!

Onze droom om een voedselbos op te starten is uitgekomen, niet in Nederland maar in het groene Galicië in Spanje! Als je aan Spanje denkt dan denk je misschien aan temperaturen van rond de 30 graden maar dat is hier anders, in Galicië heerst een gematigd zeeklimaat met warme maar geen hete zomers en koele maar geen ijskoude winters. Perfect voor een voedselbos dus!

Onze Casa ligt in een prachtige groene omgeving met bossen, struwelen, rivieren en heuvels. Een kwartiertje van de bekende stranden zoals Praia de Doniños en Praia de San Xurxo ter hoogte van Ferrol met zijn idyllische rotskust en baaien met mooie zandstranden, bekend bij watersporters en wandelaars. Een stukje bijzondere bio diverse natuur.

Hier kun je tijdens een wandel- foraging- familie- of cursusweekeind ontdekken en relaxen in een prachtige rustige groene omgeving. We organiseren verschillende activiteiten voor de vrije tijd zoals zwemmen, wandelen, yoga, maar er is ook niets mis met nietsdoen!

Je kunt verblijven op onze Casa Rural of kamperen op het land in combinatie met een kruiden- of wandelweekeind. Het is ook mogelijk een weekeind of week helemaal naar wens samenstellen. Alleen overnachten op de Casa Natura kan i.c.m. een mooie kruidenwandeling door de omgeving!

VAKANTIE: Een heerlijk weekeind of midweek in het prachtige groene Galicië, genieten van je vakantie in Spanje en ontdekken! Ontdek de wilde kruiden die goed zijn voor je lichaam én je gezondheid. Je verblijft op het landgoed in de casa rural of een safaritent, eigen tent of camperbus meenemen is ook mogelijk! Je doet naar wens mee met een wandeling of workshop. Je kun je vakantie dagen boeken via de kalender op: vakantie in het groen

KRUIDEN, WILDPLUKKEN & VOEDSELBOS WEEKEIND:

Tijdens dit weekeind doe je mee met workshops en wandelingen en ontdek je elke dag nieuwe eetbare wilde planten, deze planten zijn algemeen in Europa en kun je dus ook in Nederland vinden. Een weekeind bestaat uit 3 dagen en 3 nachten. lees verder en boek!

Voedselbos weekeind: 24 t/m 26 maart VOL

Voorjaarsweekeind: 31 maart t/m 2 april

Wandelweekeind: 28 t/m 30 april

Zomerweekeind: 28 t/m 30 juli

Kastanjeweek: 29, 30 september t/m 1 oktober.

Herfstweekeind: 10 t/m 12 november

Prijs vanaf 395,00 euro p.p. per twee persoonskamer, een persoon per kamer 425,00 per weekeind all-inclusief.

Prijs is inclusief: drie dagen wandelingen en workshops alle benodigdheden en ontbijt, lunch en diner op de drie lesdagen! (Dit geldt niet voor de wandelweekeinden)

Wandelweekeind: vanaf 180,00 p.p. bij twee personen per kamer, toeslag een persoon per kamer + 50,00 euro.

Kruidenweekeind Casa Natura Galicië, boek per e-mail je ontvangt een prijsopgave op maat en de voorwaarde. We kunnen je wensen en onze mogelijkheden bespreken.

Mail naar: info@casanatura.nl t.n.v. Patty of Hans.

Subscribe to our newsletter!

[newsletter_form type=”minimal”]

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *