Vakantie in en met het groen #natuurhuisje

De Casa Natura Galicia is een Casa Rural op een landgoed van drie hectare met VOEDSELBOS en PERMACULTUUR moestuin in ontwikkeling in een omgeving met bossen, weides en rivieren. Het Galicisch platteland is een mooie mengeling van bossen en kleine dorpjes in een groene vruchtbare omgeving. Je kunt gebruik maken van verschillende zitjes in de zon of schaduw of lekker luieren in de hangmat of hangstoel op het land er is genoeg keuze. Het is mogelijk om gebruik te maken van de hout gestookte hottub op het land.

Er zijn diverse wandelroutes in de omgeving en je verblijft slechts 15 minuten van de stranden van Doniňos, Valdoviňo of Pantin. Ferrol en Pontedeume zijn mooie steden om te bezoeken. Santiago de Compostela ligt op 45 minuten. Vanaf het huis loopt een wandelroute over het land en door het bos, naar de waterval wandel je binnen een uurtje.


HET IS NU ALLEEN NOG MOGELIJK OM EEN WORKSHOP OF KRUIDENWANDELING TE BOEKEN!! ZODRA DE CASA RURAL DRAAIT KAN DIT GECOMBINEERD WORDEN MET OVERNACHTING.

HET APPARTEMENT #NATUURHUISJE #VAKANTIEHUISJE

Het appartement ligt op de begane grond met eigen badkamer en groot tweepersoons bed. Tafel en stoelen en een kleine eigen voorziening voor koffie of thee. Er is (gratis) drinkwater aanwezig. Het beddengoed is verzorgd ook evt extra deken en handdoeken.

Ontbijt wordt verzorgd! Je krijgt je ontbijtje gewoon elke dag bezorgd dus uitgebreid en lekker ontbijten aan de eigen tafel met uitzicht, je mag voor het ontbijt ook gebruik maken van de eettafel buiten op het balkon. Andere voorzieningen, maaltijdenservice of catering is op verzoek mogelijk.

Het appartement is te boeken inclusief een natuur-kruidenwandeling in de omgeving onder begeleiding van een natuurgids / herborist. Dit is ter plekke uit te breiden met een geneeskrachtige of EHBO -kruiden workshop.

Wil je boeken via de mail of heb je nog vragen: info@casanatura.nl

HET BOVENHUIS #NATUURHUISJE #VAKANTIEHUISJE

Het BOVENHUIS is de de 1e verdieping van de casa met eigen badkamer en twee tweepersoons slaapkamers en een kamer met eenpersoons bed. Er is een grote huiskamer met eettafel en kleine eigen voorziening voor koffie en thee. In een van de erkers is een schilders hoekje ingericht. Je hebt je eigen trapopgang via de gang beneden. Er is (gratis) gezuiverd bronwater aanwezig. Het beddengoed is verzorgd ook evt een extra deken en handdoeken.

Ontbijt wordt verzorgd! Je krijgt je ontbijtje gewoon elke dag op je verdieping bezorgd dus uitgebreid en lekker ontbijten aan de eettafel met uitzicht, je mag voor het ontbijt ook gebruik maken van de eettafel buiten op het balkon. Andere voorzieningen, maaltijdenservice of catering is op verzoek mogelijk.

Het bovenhuis is te boeken inclusief een natuur-kruidenwandeling in de omgeving onder begeleiding van een natuurgids / herborist. Dit is ter plekke uit te breiden met een geneeskrachtige of EHBO -kruiden workshop.

Wil je boeken via de mail of heb je nog vragen: info@casanatura.nl

Boek jouw wildekruidenwandeling MET verblijf op de CASA!

DE BELL TENT #NATUURHUISJE #VAKANTIEHUISJE

De BELL SAFARITENT staat op een van de terrassen van het land, je hebt hier een fantastisch uitzicht maar toch veel privacy door de grote tamme kastanje. Je waant je echt in de natuur met de geluiden van vogeltjes en de wind. In de tent is een geheel opgemaakt tweepersoonsbed, een zitje buiten en de directe benodigdheden zoals handdoeken, water, en eetgerei. Je kunt gebruik maken van onze indoor-outdoorkeuken in de kelder van het huis. Hier kun je een kleine maaltijd klaarmaken, afwassen en zitten.

Ontbijt is optioneel, geef op het formulier aan of je ontbijtservice wilt of niet, ontbijt kan in de tent maar ook op terras worden geserveerd.

Je boekt de tent inclusief een natuur-kruidenwandeling in de omgeving onder begeleiding van een natuurgids / herborist. Dit is ter plekke uit te breiden met een geneeskrachtige of EHBO -kruiden workshop.

Wil je boeken via de mail of heb je nog vragen: info@casanatura.nl

  Kamperen #camperbus

  Tent met een of twee personen:

  Camperbus met een of twee personen:

  Verblijf op de Casa Natura is een combinatie van deelname aan een wandeling of workshop.

  *Tent mag je neerzetten waar het kan, in overleg kun je gebruik maken van water, binnen-buitenkeuken en BBQ.

  **Camperbus tot ca 6 meter plaats met uitzicht, grotere campers kunnen alleen op de oprijlaan staan. Water, BBQ en afwasmogelijkheid is buiten aanwezig. Elektriciteit op aanvraag.

  Bijdrage… vraag ernaar!