casa natura galicia vakantie
Casa Natura

Vakantie in het groen!

De Casa Natura Galicia in Noord Spanje is een groot vintage huis op een landgoed met een voedselbos in ontwikkeling in een omgeving met bossen, weides en rivieren. Het Galicisch platteland is een mooie mengeling van bossen en kleine dorpjes in een groene vruchtbare omgeving. Op het land zijn diverse zitjes waar je gebruik van kunt maken, zowel zon als schaduw. Er is een kleine wandelroute over het land en door het bos.

Het is mogelijk om gebruik te maken van de hout gestookte hottub op het land. De tub wordt gevuld met mineraalrijk water uit onze eigen bron en verwarmd door een houtkachel.

Verblijf in een eigen appartement op de begane grond in het grote huis met een groot twee persoons bed, tafel met stoeltjes. Er is drinkwater aanwezig en gelegenheid om koffie of thee te maken. Het beddengoed is verzorgd ook, evt. extra deken en handdoeken. Het appartement heeft een eigen badkamer met douche, bad en toilet. Gebruik van BBQ buiten in overleg.

Ontbijt wordt verzorgd! Andere voorzieningen, maaltijden of catering is op verzoek mogelijk.

Het appartement is te boeken inclusief een begeleide natuurwandeling in de omgeving onder begeleiding van een natuurgids. Dit is ter plekke uit te breiden met een geneeskrachtige kruiden workshop.

Het is ook mogelijk om in een eenpersoonskamer of in meerdere kamers te overnachten, overleg dan even per mail.

Prijs: verblijf appartement met privé badkamer: 2 personen 2 nachten inclusief ontbijt, gebruik van de hottub en kruidenwandeling: €75,00 per nacht. (Minimaal twee nachten, maximaal 7 nachten)

Extra maaltijd service, geneeskrachtige kruiden of eetbare planten workshop ter plekke te boeken en voldoen.

Wil je boeken via de mail: info@casanatura.nl

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *