HET BOVENHUIS #natuurhuisje

Het BOVENHUIS is de de 1e verdieping van de casa met eigen badkamer en twee tweepersoons slaapkamers en een kamer met eenpersoons bed. Er is een grote huiskamer met eettafel en kleine eigen voorziening voor koffie en thee. In een van de erkers is een schilders hoekje ingericht. Je hebt je eigen trapopgang via de gang beneden. Er is (gratis) gezuiverd bronwater aanwezig. Het beddengoed is verzorgd ook evt een extra deken en handdoeken.

Ontbijt wordt verzorgd! Je krijgt je ontbijtje gewoon elke dag op je verdieping bezorgd dus uitgebreid en lekker ontbijten aan de eettafel met uitzicht, je mag voor het ontbijt ook gebruik maken van de eettafel buiten op het balkon. Andere voorzieningen, maaltijdenservice of catering is op verzoek mogelijk.

Het bovenhuis is te boeken inclusief een natuur-kruidenwandeling in de omgeving onder begeleiding van een natuurgids / herborist. Dit is ter plekke uit te breiden met een geneeskrachtige of EHBO -kruiden workshop.

Boek je dagen via onderstaand formulier, geef je aankomst en vertrek dag aan. Verblijf is minimaal 2 en maximaal 7 nachten.

Prijs: verblijf verdieping met privé badkamer: 2- tot 4 personen inclusief ontbijt en kruidenwandeling: €125,00 per nacht. (Minimaal twee nachten)

Hoogseizoen van 21 juli t/m 31 augustus 2023 geldt een toeslag van 25 euro per verblijf dit is inclusief de eindschoonmaak.

Extra maaltijd service, geneeskrachtige kruiden of eetbare planten workshop kun je ter plekke te boeken en voldoen. Je kunt op verzoek gebruik maken van de kruiden bibliotheek en uitleg krijgen over de tincturen en zalven die worden gemaakt.

Wil je boeken via de mail of heb je nog vragen: info@casanatura.nl

Boek jouw wildekruidenwandeling MET verblijf op de CASA!