DE BELL-SAFARITENT #natuurhuisje

DE BELL TENT #NATUURHUISJE #VAKANTIEHUISJE

De BELL SAFARITENT staat op een van de terrassen van het land, je hebt hier een fantastisch uitzicht maar toch veel privacy door de grote tamme kastanje. Je waant je echt in de natuur met de geluiden van vogeltjes en de wind. In de tent is een geheel opgemaakt tweepersoonsbed, een zitje buiten en de directe benodigdheden zoals handdoeken, water, en eetgerei. Je kunt gebruik maken van onze indoor-outdoorkeuken in de kelder van het huis. Hier kun je een kleine maaltijd klaarmaken, afwassen en zitten.

Ontbijt is optioneel, geef op het formulier aan of je ontbijtservice wilt of niet, ontbijt kan in de tent maar ook op terras worden geserveerd.

Je boekt de tent inclusief een natuur-kruidenwandeling in de omgeving onder begeleiding van een natuurgids / herborist. Dit is ter plekke uit te breiden met een geneeskrachtige of EHBO -kruiden workshop.

Boek je dagen via onderstaand formulier, geef je aankomst en vertrek dag aan. Verblijf is minimaal 2 en maximaal 7 nachten.

Prijs: verblijf bell-safaritent: 2 personen kruidenwandeling: €35,00 per nacht. (Minimaal twee nachten). Ontbijtservice is beschikbaar voor €5,00 p.p. per dag.

Extra maaltijd service, geneeskrachtige kruiden of eetbare planten workshop kun je ter plekke te boeken en voldoen. Je kunt op verzoek gebruik maken van de kruiden bibliotheek en uitleg krijgen over de tincturen en zalven die worden gemaakt.

Wil je boeken via de mail of heb je nog vragen: info@casanatura.nl