Wandelweek Galicie

WANDELWEEK: 27 mei t/m 2 juni 2025 met verblijf en maaltijden op de Casa Natura Galicia.

Ontdek de schoonheid van Galicië het prachtige groene noorden van Spanje met veel bossen en riviergebieden. De kust van Galicië grenst aan de oceaan, deze heeft een vrij constante temperatuur daarom heeft Galicië aan de kust een zee klimaat met zachte winters en warme maar geen snikhete zomers. Af en toe een buitje erbij en je krijgt een weldadig groene omgeving met bijzonder afwisselende natuur met aan de kust de bijzondere zilte flora en fauna.

Een werkelijk prachtig gebied om door te wandelen! Heerlijke frisse lucht, adembenemende landschappen van de ruige kust aan de oceaan tot de groene valleien terwijl je de mooiste wandelroutes verkent. Na een dag vol frisse natuur keer je terig naar de Casa Natura en wacht een heerlijke maaltijd en ontspanning op je.

Onze Casa Natura waar je verblijft ligt op een grondstuk van 3 hectare met een voedselbos en permacultuur moestuin, aan het land grenst een stroompje met drinkwater en iets verder naar beneden loopt de rivier Rio Castro. Je kunt vrij over het landgoed bewegen. In het dorpje is een cafeetje en een winkel de bakker komt elke dag langs voor een broodje bij de lunch.

Neem ook vooral een dag de tijd om te relaxen en onze mooie plek te ontdekken.

Jouw verblijf op de B&B Casa Natura Galicia

6 dagen wandelingen, individueel of samen met het groepje wandelaar eventueel met ervaren wandelaar van Galicië, max 8 personen Welkomstdrankje en hapje bij aankomst  6 x ontbijt en lunchpakket voor onderweg 4 x vegetarisch avond maaltijd op de Casa Natura Verblijf in tweepersoonskamer €487 p.p. obv 2 personen per kamer met tweepersoonsbed Verblijf eenpersoonskamer €787 p.p.

Exclusief: vervoer naar de accommodatie,  2 x diner op locatie, reis- annulerings- en ongevallenverzekering,  overige uitgaven en consumpties.

De wandelingen:

De eerste dag, na aankomst, maken we een prachtige wandeling door de omgeving met bossen en weide langs de rivier Rio Castro richting het Castelo.                                                                                                                  

De tweede dag maken we een spectaculaire hike in het prachtige natuurgebied Fragas do Eume waar je een avontuurlijke wandelroute over hangbruggen en langs een dam van de rivier Do Eume kunt maken. Na de wandeling is het mogelijk om wat te eten in het restaurant.                                                      

De derde dag gaan we naar de kust (Valdovino) voor een wandeling langs de ruige kust naar een bijzonder kerkje in zee.                                                                                                                                                               Vierde dag wandelen we een gedeelte van de Camino de Santiago van Pontedeume richting Betanzos.  Vijfde dag wandelen we door de bossen naar Moeche waar een kasteel en restaurant op ons wacht.

De zesde dag heb je keuze uit een aanbod van verschillende locaties of je kunt een dagje relaxen in omgeving.

Opgeven via de mail, je ontvangt een factuur en na betaling een bevestiging. Dit weekeind gaat door bij minimaal 4 deelnemers maximaal aantal deelnemers is 8. Data: 28, 29, 30, 31, 1, 2 juni mei 2025

Casa Natura Galicia is gelegen in de gemeente San Sadurnino vlakbij Valdovino en Ferrol. Opgeven info@casanatura.nl of via de webshop, zie link hieronder.

wandelweek-in-galicie-2-pers/

wandelweek-in-galicie-1-pers/